22 Μαρτίου,2018 18:24

Η ευχαριστήρια επιστολή της κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη

ΝΕΑ

Η αξιότιμη κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη είχε την καλοσύνη να ευχαριστήσει τον Όμιλο Le Chevalier για τη προσφορά του στο αποκριάτικο χορό του Συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

07 Μαρτίου,2018 12:04

Ο Όμιλος Le Chevalier σας προσκαλεί σε φιλανθρωπικό gala για την Κιβωτό του Κόσμου

ΝΕΑ

Ο Όμιλος Le Chevalier έχει την τιμή να σας προσκαλεί στο φιλανθρωπικό gala που θα παραθέσει στα Κτήματα Le Chevalier

12 Φεβρουαρίου,2018 20:11

Ο Όμιλος Le Chevalier μέγας χορηγός της αποκριάτικης γιορτής του Συλλόγου Ελπίδα.

ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Το Κτήμα Le Chevalier είχε την τιμή και την ευθύνη φέτος να φιλοξενήσει την αποκριάτικη γιορτή που χάρισε χαμόγελα σε 400 παιδιά από 7 διαφορετικά ιδρύματα της Αττικής και την οποία διοργάνωσε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου η Ελπίδα Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνοΣύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» μαζί με το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

22 Ιανουαρίου,2018 14:51

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το ρομαντικό δείπνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Ο Όμιλος Le Chevalier γιορτάζει τον έρωτα κάνοντας δώρο σε έξι τυχερά ζευγάρια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα πολυτελές δείπνο για δυο.

03 Δεκεμβρίου,2017 21:52

Ο όμιλος Le Chevalier πιστοποιείται από την ΤÜV AUSTRIA

ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Είμαστε πολύ περήφανοι που το Le Chevalier Catering φέρει την ισχυρή πιστοποίηση ποιότητας της ΤÜV AUSTRIA για το Σύστημα Διαχείρισης σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΝ ISO 22000: 2005. Πολύ λίγες επιχειρήσεις έχουν καταφέρει να την αποκτήσουν...μόνο οι κορυφαίες!!!

31 Ιουλίου,2017 14:19

Το Κτήμα Le Chevalier σας εύχεται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΝΕΑ

Τους προηγούμενους μήνες ζήσαμε μοναδικές στιγμές χαράς, νύχτες απόλυτης ευτυχίας και πρωινά που ξεκινούσαν με κάτι νέο και όμορφο. Τώρα ήρθε η ώρα, να πάρουμε όλες αυτές τις αναμνήσεις και να τις πάμε διακοπές σε κάποια παραλία, στην θάλασσα. Το Κτήμα Le Chevalier θα παραμείνει κλειστό έως τις 17/8.

17 Ιουνίου,2017 18:50

Τα πιο hot wedding trends για το 2017

ΝΕΑ

Βρήκαμε τις πιο hot τάσεις για διακόσμηση γάμου και σας τις παρουσιάζουμε γιατί μας αρέσει να ενημερωνόμαστε αλλά και να έχουμε ιδέες να σας προτείνουμε. Τις περισσότερες από αυτές άλλωστε τις έχουμε ήδη δει στους γάμους που γίνονται στο Le Chevalier, γιατί οι νύφες που μας επιλέγουν...ξέρουν κάτι παραπάνω.

28 Μαρτίου,2017 17:02

Ο Όμιλος Le Chevalier είναι μέλος της ομάδας Μπορούμε

ΝΕΑ

Ο Όμιλος Le Chevalier μπορεί να φιλοξενεί χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές αλλά δε κλείνει τα μάτια του στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Έτσι λοιπόν συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια της οργάνωσης Μπορούμε με στόχο να μην πάει «Καμία μερίδα φαγητού χαμένη».

23 Αυγούστου,2016 0:00

Όλοι οι υπέροχοι χώροι του Le Chevalier σε ένα ΥΠΕΡΟΧΟ βίντεο

ΝΕΑ

Μπορεί οι εικόνες να είναι δυνατές. Οι λέξεις να έχουν συναισθήματα, αλλά το μεγαλείο των κτημάτων του Le Chevalier χρειάζεται ένα βίντεο για το αντιληφθεί κανείς σε όλο του μέγεθος. Απολαύστε το!!!

05 Ιουλίου,2016 16:45

ΦΡΕΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ

ΝΕΑ

Σε συνεργασία με την Flowers Ευθυμίου σας παρουσιάζουμε τις φρέσκες και εντυπωσιακές προτάσεις μας για διακόσμηση δεξίωσης γάμου για το 2016!