22 Μαρτίου,2018 18:24

Η ευχαριστήρια επιστολή της κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη

ΝΕΑ

Η αξιότιμη κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη είχε την καλοσύνη να ευχαριστήσει τον Όμιλο Le Chevalier για τη προσφορά του στο αποκριάτικο χορό του Συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

07 Μαρτίου,2018 12:04

Ο Όμιλος Le Chevalier σας προσκαλεί σε φιλανθρωπικό gala για την Κιβωτό του Κόσμου

ΝΕΑ

Ο Όμιλος Le Chevalier έχει την τιμή να σας προσκαλεί στο φιλανθρωπικό gala που θα παραθέσει στα Κτήματα Le Chevalier

31 Ιουλίου,2017 14:19

Το Κτήμα Le Chevalier σας εύχεται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΝΕΑ

Τους προηγούμενους μήνες ζήσαμε μοναδικές στιγμές χαράς, νύχτες απόλυτης ευτυχίας και πρωινά που ξεκινούσαν με κάτι νέο και όμορφο. Τώρα ήρθε η ώρα, να πάρουμε όλες αυτές τις αναμνήσεις και να τις πάμε διακοπές σε κάποια παραλία, στην θάλασσα. Το Κτήμα Le Chevalier θα παραμείνει κλειστό έως τις 17/8.

17 Ιουνίου,2017 18:50

Τα πιο hot wedding trends για το 2017

ΝΕΑ

Βρήκαμε τις πιο hot τάσεις για διακόσμηση γάμου και σας τις παρουσιάζουμε γιατί μας αρέσει να ενημερωνόμαστε αλλά και να έχουμε ιδέες να σας προτείνουμε. Τις περισσότερες από αυτές άλλωστε τις έχουμε ήδη δει στους γάμους που γίνονται στο Le Chevalier, γιατί οι νύφες που μας επιλέγουν...ξέρουν κάτι παραπάνω.

28 Μαρτίου,2017 17:02

Ο Όμιλος Le Chevalier είναι μέλος της ομάδας Μπορούμε

ΝΕΑ

Ο Όμιλος Le Chevalier μπορεί να φιλοξενεί χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές αλλά δε κλείνει τα μάτια του στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Έτσι λοιπόν συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια της οργάνωσης Μπορούμε με στόχο να μην πάει «Καμία μερίδα φαγητού χαμένη».

23 Αυγούστου,2016 0:00

Όλοι οι υπέροχοι χώροι του Le Chevalier σε ένα ΥΠΕΡΟΧΟ βίντεο

ΝΕΑ

Μπορεί οι εικόνες να είναι δυνατές. Οι λέξεις να έχουν συναισθήματα, αλλά το μεγαλείο των κτημάτων του Le Chevalier χρειάζεται ένα βίντεο για το αντιληφθεί κανείς σε όλο του μέγεθος. Απολαύστε το!!!

05 Ιουλίου,2016 16:45

ΦΡΕΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ

ΝΕΑ

Σε συνεργασία με την Flowers Ευθυμίου σας παρουσιάζουμε τις φρέσκες και εντυπωσιακές προτάσεις μας για διακόσμηση δεξίωσης γάμου για το 2016!