27 Φεβρουαρίου,2019 19:09

Το Μπορούμε ευχαριστεί τον Όμιλο Le Chevalier

ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Το Μπορούμε ευχαριστεί τον Όμιλο Le Chevalier για την πολύχρονη συνεργασία μας.

22 Φεβρουαρίου,2019 17:57

O Όμιλος Le Chevalier βραβεύτηκε από την Κυρ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη

ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Οι ιδιοκτήτες του Ομίλου Le Chevalier βραβεύτηκαν από την Κυρ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την προσφορά τους στο έργο το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ και συγκεκριμένα για τη φιλοξενία στο Κτήμα Le Chevalier της χριστουγεννιάτικης γιορτής των παιδιών από τα Ιδρύματα του Συλλόγου.

12 Φεβρουαρίου,2018 20:11

Ο Όμιλος Le Chevalier μέγας χορηγός της αποκριάτικης γιορτής του Συλλόγου Ελπίδα.

ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Το Κτήμα Le Chevalier είχε την τιμή και την ευθύνη φέτος να φιλοξενήσει την αποκριάτικη γιορτή που χάρισε χαμόγελα σε 400 παιδιά από 7 διαφορετικά ιδρύματα της Αττικής και την οποία διοργάνωσε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου η Ελπίδα Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνοΣύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» μαζί με το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

22 Ιανουαρίου,2018 14:51

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το ρομαντικό δείπνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Ο Όμιλος Le Chevalier γιορτάζει τον έρωτα κάνοντας δώρο σε έξι τυχερά ζευγάρια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα πολυτελές δείπνο για δυο.

03 Δεκεμβρίου,2017 21:52

Ο όμιλος Le Chevalier πιστοποιείται από την ΤÜV AUSTRIA

ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Είμαστε πολύ περήφανοι που το Le Chevalier Catering φέρει την ισχυρή πιστοποίηση ποιότητας της ΤÜV AUSTRIA για το Σύστημα Διαχείρισης σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΝ ISO 22000: 2005. Πολύ λίγες επιχειρήσεις έχουν καταφέρει να την αποκτήσουν...μόνο οι κορυφαίες!!!