Επαγγελματικές Εκδηλώσεις

Σχετικά με Εμάς

Ο κλειστός χώρος Le Chevalier Gold μπορεί να φιλοξενήσει άνω των 700 ατόμων σε καθιστό set up και 1.200 ατόμων σε όρθιο cocktail, ενώ στον εξωτερικό καταπράσινο χώρο του, μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 1.200 άτομα σε καθιστό set up και 2.500 άτομα σε όρθιο cocktail.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας και στα δυο μας κτήματα, το Κτήμα Gold αλλά και το Κτήμα Platinum μπορούμε να φιλοξενήσουμε εταιρικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις προϊόντων, συνέδρια, σεμινάρια, workshops, openhouses, κοινωνικές εκδηλώσεις σωματείων και συλλόγων, χορούς και parties, και οποιαδήποτε event θελήσετε να διοργανώσετε. Είμαστε ανοιχτοί για νέες ιδέες και νέες μεγάλες προκλήσεις.

Le Chevalier

Κλασικές αλλά και πιο δημιουργικές συνταγές της ελληνικής κουζίνας, ευφάνταστα πιάτα της μεσογειακής, αυθεντικές ιταλικές συνταγές, γαλλική nouvelle cuisine, εξωτικές, κινέζικες και πολυνησιακές γεύσεις αλλά και κλασικά δοκιμασμένα πιάτα BBQ βρίσκονται στη διάθεσή σας για να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν απόλυτα στη δική σας εκδήλωση και θα δημιουργήσουν ένα σκηνικό επιτυχίας.

Δείτε φωτογραφίες απο τους χώρους μας

GALLERY

Η επιτυχία των εκδηλώσεων που αναλαμβάνουμε, εξασφαλίζεται από τον υψηλό επαγγελματισμό των φιλόξενων ανθρώπων του Le Chevalier. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου service, για αυτό διατηρούμε μόνιμο έμπειρο προσωπικό σάλας και κουζίνας.