Το διαχρονικό Κτήμα μας Le Chevalier Gold

Προδιαγραφές Χώρου

Ο κλειστός χώρος του Le Chevalier Gold μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 550 άτομα σε καθιστό set up και 1.200 άτομα σε όρθιο cocktail, ο οποίος έχουμε την δυνατότητα ακόμα και να διπλασιαστεί και να μπορεί να φιλοξενήσει 1.000 άτομα σε καθιστό set up και 2.000 άτομα σε όρθιο cocktail. Όταν ο καιρός επιτρέπει, στον εξωτερικό καταπράσινο χώρο του, μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 1.200 άτομα σε καθιστό set up και 2.500 άτομα σε όρθιο cocktail.

Το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου βρίσκεται στον χώρο του κτήματος δίνοντάς την δυνατότητα στους καλεσμένους σας, να παρακολουθήσουν την τέλεση του Γάμου ή της Βάπτισης, χωρίς μετακινήσεις. Επίσης διαθέτει στον χώρο του πλήρως εξοπλισμένη σουίτα 60 τετραγωνικών μέτρων με υπερσύγχρονο κτιστό υδρομασάζ, δίνοντας την δυνατότητα στο ζευγάρι να ετοιμαστεί πριν και μετά τον γάμο, να διανυκτερεύσει αλλά και να απασχολήσει τα παιδιά σε ένα υπέροχο χώρο γεμάτο παιχνίδια.

Διαθέτει άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος, στεγασμένου και υπαίθριου χώρου εκδηλώσεων, άδεια λειτουργίας μουσικής στεγασμένου και υπαίθριου χώρου. Επίσης άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος για την πλήρως εξοπλισμένη και στελεχωμένη κουζίνα του, για όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, και αποτελεί έναν πλήρως καθετοποιημένο χώρο δεξιώσεων που καλύπτει αυτόνομα όλες τις ανάγκες των καλεσμένων σας.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του μπορεί να φιλοξενήσει δεξιώσεις γάμων & βαπτίσεων, κοινωνικές εκδηλώσεις σωματείων και συλλόγων, χορούς και parties, εταιρικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις προϊόντων, συνέδρια, σεμινάρια, workshops, openhouses και πολλά άλλα.

Κλασικές αλλά και πιο δημιουργικές συνταγές της ελληνικής κουζίνας, ευφάνταστα πιάτα της μεσογειακής, αυθεντικές ιταλικές συνταγές, γαλλική nouvelle cuisine, εξωτικές, κινέζικες και πολυνησιακές γεύσεις αλλά και κλασικά δοκιμασμένα πιάτα BBQ βρίσκονται στη διάθεσή σας για να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν απόλυτα στη δική σας εκδήλωση. Μπορούμε να προσαρμόσουμε την διάταξη και την λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων μας, ώστε να επιλέξετε ανάμεσα από:

  • Σερβιριστό μενού σε καθιστό set up, η
  • Από τον ξεχωριστό μπουφέ μας σε καθιστό set up η
  • Περαστά σε όρθιο cocktail party, ακόμη και
  • Περαστά σε brunch.

Le Chevalier

Η επιτυχία των εκδηλώσεων που αναλαμβάνουμε, εξασφαλίζεται από τον υψηλό επαγγελματισμό και την πολύχρονη εμπειρία όλης της διοικητικής ομάδας και των στελεχών μας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου service, για αυτό διατηρούμε μόνιμο έμπειρο προσωπικό σάλας και κουζίνας και δίνουμε μεγάλο βάρος στην συνεχή εκπαίδευση τους, στα θέματα της υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, εξυπηρέτησης και φιλοξενίας των καλεσμένων σας, πρώτων βοηθειών, πυρασφάλειας κα.

Δείτε φωτογραφίες απο τους χώρους μας

GALLERY