Βάφτιση

Το πρώτο πάρτι της ζωής του

Ποιος ολοκληρώνει την ευτυχία μας στη ζωή μας; Τα μικρά αγγελούδια μας. Αυτά που έρχονται στη ζωή μας και την προικίζουν με ζωντάνια, ομορφιά, αθωότητα, χαμόγελα και αυθόρμητες αγκαλιές.

Το Καλύτερο για το Μωρό σας

Για αυτά τα πλάσματα και εμείς και εσείς θέλουμε τα καλύτερα.

Le Chevalier

Το Πρώτο τους Μεγάλο Πάρτι

Για το πρώτο μεγάλο τους πάρτι εμείς στον Όμιλο Le Chevalier δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Φοράμε τα πιο χαρούμενα χρώματα, γινόμαστε ξανά παιδιά.

Το Μυστήριο

Μπορούμε να φιλοξενήσουμε το ίδιο το μυστήριο της βάφτισης στα εκκλησάκια του Τιμίου Σταυρού και του Αγίου Γεωργίου, αλλά και τους χώρους των δύο Κτημάτων μας Gold και Platinum για τη γιορτή που θα είναι αφιερωμένη στα μοναδικά αγγελούδια σας.

Le Chevalier

Δείτε φωτογραφίες απο τους χώρους μας

GALLERY

Ο όμιλος επιχειρήσεων Κτήμα Le Chevalier

Στόχοι & Όραμα

Κλασικές αλλά και πιο δημιουργικές συνταγές της ελληνικής κουζίνας, ευφάνταστα πιάτα της μεσογειακής, αυθεντικές ιταλικές συνταγές, γαλλική nouvelle cuisine, εξωτικές, κινέζικες και πολυνησιακές γεύσεις αλλά και κλασικά δοκιμασμένα πιάτα BBQ βρίσκονται στη διάθεσή σας για να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν απόλυτα στη δική σας εκδήλωση και θα δημιουργήσουν ένα σκηνικό επιτυχίας.

Η επιτυχία των εκδηλώσεων που αναλαμβάνουμε, εξασφαλίζεται από τον υψηλό επαγγελματισμό των φιλόξενων ανθρώπων του Le Chevalier. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου service, για αυτό διατηρούμε μόνιμο έμπειρο προσωπικό σάλας και κουζίνας.